Australian Labradoodles
logo authorized use: Down Under Labradoodles, USA

Van de Annahoeve

Welkom bij de Annahoeve, fokker van Australian Labradoodles.


de Annahoeve

Carolien van Beek

al.annahoeve@gmail.com   
KvK nr. 14132664

privacybeleid

Nieuws

 
 
Viva is op 25 oktober bevallen van haar 6 pups in blond/wit en bruin/wit. Helaas is na een paar uur een van de bruine meisjes overleden. Dit nest is al besproken.
Shenna is gedekt door Funs! De dekking is geslaagd! Shenna is drachtig en zal rond23 november bevallen van een blond nest. (kleine medium) Dit nest is al besproken.
Pip is gedekt door Tabby; Ook Pip is drachtig; zij zal bevallen bij haar eigen familie en de pups zullen daar ook 8 weken blijven. We verwachten de bevalling rond 25 november. Deze combinatie geeft medium pups in blond. Dit nest is al besproken.
Josje is loops! Josje is gedekt door Tabby voor een nest in bruin en misschien blond. Rond 7 december zal zij voor de echo gaan. Haar nest is al besproken.
Senna is gedekt door Scott van Gelderse Doodles voor een nest in blond. De echo is half december. Dit nest is al besproken.
 
Begin/midden 2019 verwachten we pups van Bertha (x ?), Femke (x Tabby), Noortje (x ?) Evi (x Wally van Dog's Paradise of Jules), en Lucky (x?) 

Alles blijft afhankelijk van de natuur en ik kan altijd besluiten om een teefje over te slaan, wanneer het hier te druk zou gaan worden. Ook kan ik besluiten een andere reu te nemen.
 
De wachtlijst voor een pup is voorlopig weer gesloten.

laatste update;
15-11-2018

Party Time! Het eerste nestje compleet parti pups....Viva en Jayce hebben dit mooi voor elkaar gekregen!
helaas een nest met een zwart randje, want de pup uiterst rechts is na een paar uur gestorven.. 
de pups van Bo en Funs zijn alweer 6 maanden!!!
Het 3-tal van Lucky en Ginger Ale
    is ook alweer 6 maanden oud
En ook de 4 mooierds van Bertha en Boaz zijn alweer 6 maanden