logo authorized use: Down Under Labradoodles, USA
Australian Labradoodles

Van de Annahoeve

Welkom bij de Annahoeve, fokker van Australian Labradoodles.
pup-informatie


de Annahoeve

Carolien van Beek

al.annahoeve@gmail.com
KvK nr. 14132664

 

Voor de fok houden we zoveel mogelijk rekening met de richtlijnen van de Raad van Beheer ( http://www.raadvanbeheer.nl/index.php?id=7 ) en laten we de fokhonden eerst testen op HD, ED en oogziektes.

Omdat we lid zijn van de ALAEU, volgen we de fokregels van de vereniging. Al onze honden en hun nakomelingen worden bij de ALAEU geregistreerd. Voor fokhonden geldt, dat ze pas als fokhond gebruikt mogen worden als ze volledig zijn goedgekeurd en als hun DNA-profiel is vastgelegd.

Wereldwijd worden alle Australian Labradoodle puppy's gesteriliseerd/gecastreerd. Dit kan op jonge of op oudere leeftijd,  de keuze is aan de koper. Als een pup later wordt geholpen, moet dit gebeuren voordat de hond 1 jaar oud wordt. 
Onze puppies worden elke 2 weken ontwormd, ingeŽnt en gechipt met 6 weken en krijgen een Europees paspoort. Ze worden ingeschreven bij de ALAEU en krijgen een afstammingsbewijs mee. Verder zijn ze natuurlijk door de dierenarts goed bevonden en getest door een gedragsdeskundige met 7 weken. Dit laatste doen we, om zo de beste "match" te maken tussen pup en gezin. Er wordt bij de plaatsing zoveel mogelijk rekening gehouden met; de wensen van het gezin, de observaties door ons en de uitslag van de gedragstest.
 

Nieuwe nestjes
op de homepagina zijn de geplande nestjes te zien; De huidige nestjes zijn te volgen op de dagboekpagina

Inschrijving 

Inschrijven voor een pup kan door een inschrijfformulier (dat op aanvraag wordt toegestuurd) in te vullen en door kennis te komen maken op de Annahoeve. 

De wachtlijst is voorlopig gesloten tot de zomer van 2015!!!